Erfpachters

Welkom op Mijn Erfpacht. Een online portaal waar u als particuliere en zakelijke erfpachter uw erfpachtgegevens kunt inzien.

Hier vindt u op één plek onder andere een overzicht van uw erfpachtrechten, uw financiële gegevens en de facturen voor uw canon.

Log in op Mijn Erfpacht

Voor particulieren

Inloggen met DigiD

Hebt u nog geen DigiD? Regel dit dan eerst.
Ga naar DigiD aanvragen.

Voor ondernemers en bedrijven

Inloggen met EHerkenning

U hebt eHerkenning niveau 3 nodig om in te loggen.

Let op! Vanaf 1 september 2021 hebt u eHerkenning niveau 3 nodig om in te loggen. Gemeente Amsterdam werkt met uw vertrouwelijke gegevens. Het is daarom belangrijk dat u veilig kunt inloggen op onze portalen. Voor meer informatie en aanvraag van eHerkenning niveau 3 gaat u naar www.eherkenning.nl.
Het inloggen met een eHerkenning Ketenmachtiging wordt op dit moment nog niet ondersteund.

Tips

Canon indexatie voor 2024

Canon indexatie voor 2024

Op de overzichtspagina ziet u uw geïndexeerde canon voor 2024. En welke Algemene Bepalingen (AB) gelden voor uw erfpacht. Informatie over de indexering staat per AB aangegeven.
Bekijk hier de indexering informatie
Uw eeuwigdurende canon volgen

Uw eeuwigdurende canon volgen

Bent u overgestapt met een eeuwigdurende canon? Bekijk op Mijn Erfpacht de hoogte hiervan in 2024. Ook als deze canon pas in de toekomst ingaat, wordt deze jaarlijks aangepast aan de inflatie.
Log in op mijnerfpacht.amsterdam.nl
Uw Factuur via e-mail ontvangen

Uw Factuur via e-mail ontvangen

Wilt u uw factuur via de mail ontvangen? Geef dan uw e-mail adres en uw debiteurennummer door aan debiteurenadministratie@amsterdam.nl.
Bekijk hier onze privacy regelgeving