Erfpachters

Op dit moment ondervinden wij een tijdelijke achterstand in de gegevensverwerking in onze systemen. Mogelijk zijn hierdoor uw gegevens niet zichtbaar, of zijn uw gegevens na een wijziging nog niet aangepast. We doen er alles aan om de systemen te actualiseren. Naar verwachting is dit in november gereed. U hoeft niets te doen, tenzij u eerder actuele gegevens nodig heeft. Hiervoor kunt u contact opnemen met telefoonnummer 14020, het informatienummer van de gemeente Amsterdam of via de e-mail op: erfpacht@amsterdam.nl. Vermeld in het contact met de gemeente het betreffende adres en/of dossiernummer. Onze excuses voor het ongemak.

Welkom op Mijn Erfpacht. Een online portaal waar u als particuliere en zakelijke erfpachter uw erfpachtgegevens kunt inzien.

Hier vindt u op één plek onder andere een overzicht van uw erfpachtrechten, uw financiële gegevens en de facturen voor uw canon.

Log in op Mijn Erfpacht

Voor particulieren

Inloggen met DigiD

Hebt u nog geen DigiD? Regel dit dan eerst.
Ga naar DigiD aanvragen.

Voor ondernemers en bedrijven

Inloggen met EHerkenning

U hebt eHerkenning niveau 3 nodig om in te loggen.

Let op! Vanaf 1 september 2021 hebt u eHerkenning niveau 3 nodig om in te loggen. Gemeente Amsterdam werkt met uw vertrouwelijke gegevens. Het is daarom belangrijk dat u veilig kunt inloggen op onze portalen. Voor meer informatie en aanvraag van eHerkenning niveau 3 gaat u naar www.eherkenning.nl.
Het inloggen met een eHerkenning Ketenmachtiging wordt op dit moment nog niet ondersteund.

Tips

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in via Mijn Erfpacht. Dan ontvangt u bericht als uw canon is geïndexeerd of als iets anders aan uw erfpacht is gewijzigd.
Log in op mijnerfpacht.amsterdam.nl
Liever gespreid betalen?

Liever gespreid betalen?

Wilt u graag gespreid in termijnen betalen en/ of via automatische incasso? Regel het gemakkelijk online via mijnerfpacht.nl. Een afgegeven automatische incasso voor 1 november 2023 start in 2024.
Log in op mijnamsterdam.erfpacht.nl
Afkoop aanvragen voor AB2016

Afkoop aanvragen voor AB2016

Bent u al overgestapt en heeft u uw canon vastgeklikt? Gebruik het formulier Afkoop als u alsnog eeuwigdurend af wilt kopen. U vindt het formulier via ‘Wijzigen’ in de bovenste balk van MijnErfpacht.
Log in op mijnamsterdam.erfpacht.nl