Erfpachters

Welkom op Mijn Erfpacht. Een online portaal waar u als particuliere en zakelijke erfpachter uw erfpachtgegevens kunt inzien.

Hier vindt u op één plek onder andere een overzicht van uw erfpachtrechten, uw financiële gegevens en de facturen voor uw canon.

Log in op Mijn Erfpacht

Voor particulieren

Inloggen met DigiD

Heeft u nog geen DigiD? Regel dit dan eerst.
Ga naar DigiD aanvragen.

Voor ondernemers en bedrijven

Inloggen met EHerkenning

U hebt eHerkenning niveau 1 (of hoger) nodig om in te loggen.

Let op! Vanaf 1 juli 2021 hebt u eHerkenning niveau 3 nodig om in te loggen. Gemeente Amsterdam werkt met uw vertrouwelijke gegevens. Het is daarom belangrijk dat u veilig kunt inloggen op onze portalen. Voor meer informatie en aanvraag van eHerkenning niveau 3 gaat u naar www.eherkenning.nl.

Tips

Indexering erfpachtcanon

Indexering erfpachtcanon

De indexering van uw erfpachtcanon is bekend. Indien dit voor uw canon opgaat, ziet u in uw financieel overzicht wat de hoogte van uw erfpachtcanon na de indexering is.
Meer informatie
Uitstel van betaling aanvragen

Uitstel van betaling aanvragen

Kunt u door de coronamaatregelen niet op tijd uw canon betalen? Vraag spreiding of uitstel van betaling aan via 020 255 2912. Het openstaande bedrag blijft verschuldigd.
Meer informatie
Inzage in uw erfpachtrecht

Inzage in uw erfpachtrecht

Mijn Erfpacht is het persoonlijke digitale portaal waar alle Amsterdammers 24/7 terecht kunnen voor inzage in hun erfpachtrecht gegevens en hun betaalstatus van hun erfpacht.